Tao Healing Art Concert-OKT 26

Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek slaagde Dr. Rulin Xiu , met steun van haar mentor Master Sha, er in om de verbinding te maken tussen wetenschap en filosofie, tussen materie en geest.  Haar boek Tao Science fungeerde maandenlang in de top van de lijst met meest verkochte boeken van de New York Times.

Eind oktober geeft deze quantumfysica voor het eerst in België lezingen en workshops. De tweedaagse op zaterdag 26 en zondag 27 oktober in het Master Sha Tao Center op de Italiëlei biedt diepere inzichten in de Tao Science.  Dr. Rulin verrijkt de theorie met eenvoudig dagelijks toepasbare oefeningen zodat iedereen zowel op fysiek als mentaal vlak kan profiteren van deze wijsheid.

Het Tao Healing Art Concert zorgt voor de feestelijke omlijsting van dit weekend.  Een avond lang word je ondergedompeld in vibraties.  Verschillende vibraties uit verschillende werelddelen. Akoestische wereldmuziek wordt afgewisseld met zielenzang en misschien zelfs rap. De muziek verenigt generaties en etnische achtergronden. Samen vormen ze een eenheid. De eenheid van de Tao.

Na het  1,5 uur durende concert bieden we een glaasje aan en is er gelegenheid om het boek Tao Science aan te kopen en te laten signeren door de auteur.

 

 

 

WAT: Gevarieerde en rijk gevulde avond  met o.a. concert met wereldmuziek, yin yang tracing, klankhealing en zielenzang xxxx

TITEL : Tao Healing Art Concert  Li naar Google Maps

DOOR WIE :

  • Wereldmuziek: Mona (sax) en gast op oud (traditioneel Marokkaans tokkelinstrument)
  • Yin Yang tracing: twee studenten in perfecte harmonie
  • Klankbad met etnische instrumenten door Irène, Anne en Jacinta
  • Zielenzang door Dr. Rulin Xiu en Master Irène Pool

DATUM :  zaterdag 26 oktober 2019
TIJD : 20 uur (deuren open om 19u30)
INKOM :€ 15 (drankje inbegrepen)
ADRES : Kunstencentrum De Feniks
Deurneleitje, 6
2640 Mortsel
  BEREIKBAARHEID:
         
met de fiets
Volg de fietsostrade langs Berchem station (12 min) tot aan station Mortsel-Deurnesteenweg en sla rechts de Deurnestraat in of neem de Grote Steenweg/Antwerpsesteenweg aan de Singel/St Willebrorduskerk tot juist voorbij Agfa Gevaert (15 min.).

met de tram of bus
Trams en bussen stoppen om de hoek. Voor de dienstregeling kan u terecht op de website van De Lijn

Halte Gevaert:
tram 7 Mortsel-Eilandje
tram 15 Boechout-Linkeroever
bus 90 Lier-Antwerpen
bus 91 Waarloos-Mortsel-Berchem station
bus 92 Kontich station-Mortsel-Berchem station
Halte Deurnestraat:
Bus 33 Ekeren-Merksem-Wilrijk-Hoboken

met de trein
Mortsel (5 min. wandelen)
Mortsel-Oude-God (15 min. wandelen)
Antwerpen Centraal (20 min. met tram 15 tot aan Halte Gevaert)

Voor de dienstregeling kan u terecht op de website van NMBS

met de auto
Aangezien het aantal parkeerplaatsen in de buurt zeer beperkt is raden we iedereen ten zeerste aan met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Dit ook om overlast naar onze buren toe te