Projecten

Posted on by

Breng liefde, vreugde en healing naar lokale gemeenschappen, ons land, de wereld en verder. Laten we samenwerken en ons inzetten om elkaar te helpen.

Voor iedereen die humanitaire hulp verleent of liefdadigheidswerk doet, om liefde, vrede, harmonie, genezing, troost, waar dan ook ter wereld, te brengen. We werken graag met jullie samen. Neem contact op om te brainstormen over de mogelijkheden.

LOVE PEACE HARMONY IN ACTIE

Love Peace Harmonie in actie

Onze Love Peace Harmonie vrijwilligers team brachten onlangs een bezoekje aan een school in de Belgische Kempen. Het is een school die kinderen met een autisme spectrum stoornis begeleid. De jongeren verrasten de leraren, met hun openheid en concentratievermogen tijdens het kalligraferen. Deze kinderen tussen 7 en 12 jaar, leerden de beginselen van Tao kalligrafie op speciaal waterpapier.

Love Peace Harmonie in actie

De presentatie duurde 60 minuten en er werd ook muziek gebruikt waarbij de kinderen konden meedoen. Het was een groot succes. Het Love Peace Harmony team werd intussen al in meerdere scholen uitgenodigd.

Love Peace Harmonie in actie

 
Ken je andere geïnteresseerde scholen dan mogen ze ons altijd contacteren via info@taocenterbelgium.com.

Youtube video: klik hier

 

LOVE PEACE HARMONY FOUNDATION

De  Love Peace Harmony Foundation reikt uit naar gemeenschappen over de hele wereld door gratis wekelijkse zang- en meditatielessen aan te bieden. Vrijwilligers verspreiden gratis  Love Peace and Harmony  cd’s over de hele wereld, inclusief ook aan gezinnen die worden getroffen door armoede en geweld.
De Love Peace Harmony Foundation ondersteunt ook andere non-profit humanitaire organisaties die het verschil maken in de levens van mensen over de hele wereld.

Door samen te werken, tillen we elkaar naar een hoger plan, met minder oorlog, leed en strijd.

Door gezinnen wereldwijd te helpen ontstaat een gelukkiger en gezonder leven.  Transformeer de wereld door

  • chanten en bemiddeling
  • healing van jezelf en anderen
  • vrijwilligerswerk en donaties

Love Peace Harmony Foundation is opgericht in 2006 en formeel geregistreerd in de VS als een non-profitorganisatie in 2008. De missie van de Foundation is om de hele mensheid te dienen en anderen gelukkiger en gezonder te maken. Het doel is om het bewustzijn van de mensheid te verhogen door Love Peace and Harmony te zingen om de frequentie en vibratie van Moeder Aarde te verhogen.
De Foundation initieert en is partner met andere aangesloten organisaties en non-profitorganisaties om hulp en ondersteuning te bieden bij tal van lokale en wereldwijde humanitaire inspanningen.

Wij als Tao Center Belgium dragen hieraan bij door dienstbaarheid in rusthuizen, andere centra, scholen en ontwikkelingsprojecten.
Voor meer informatie kun je terecht tijdens een van onze activiteiten.  Wat wordt er bedoeld met frequenties, waarom is meditatie en chanten belangrijk, en hoe kun jij  als hulpverlener werken aan je eigen healing proces zodat je optimaal kunt blijven geven?  Klik hier voor data en tijden van onze activiteiten.

 

ONTWIKKELING IN UGANDA