Tao Chang Healing Evening met Master Teacher David Lusch

13.02.2018 | 19:30 - 22:00 uur


Tao Chang Healing Evening met Master Teacher David Lusch


Master Teacher David Lusch komt naar Belgie na zijn bezoek aan Nederland.

Hij is een van de Top-Teachers opgeleid door Master Sha, gecertificeerd door de Tao Academy en hij reist over de wereld om kennis, wijsheid en hulp te bieden.
Al sinds zijn jonge jaren leed hij aan de ziekte OCS obsessieve-compulsieve stoornis (in het Engels OCD). Hij leed onder negatieve, obsessieve gedachten, angsten, zorgen, spanningen en gedrag dat resulteerde in dwanghandelingen om dingen in het aantal van vier, of een veelvoud van vier te tellen en aan te raken, om zichzelf tijdelijk te ontlasten van het ongelooflijke lijden dat hij ervaarde. Hij ging ervan ui
t dat hij zijn leven lang om moest leren gaan met deze mentale stoornis.
Na meer dan de helft van zijn leven te hebben geleden en medicijnen (Anafranil) voor OCD te hebben gebruikt, ontmoette hij Dr. en Master Zhi Gang Sha op 8 juni 2004. Op die dag veranderde zijn leven dramatisch van, waar hij leed aan OCD zonder echte hoop op genezing, naar het begin van zijn Soul Healing Journey (zijn pad van transformatie). Hij schreef hierover een boek: How I Healed My Obsessive-Compulsive Disorder (momenteel enkel verkrijgbaar in het Engels).
Op zijn Soul Healing Journey is hij compleet hersteld van zijn OCD, van hypothyreoïdie, het niet in staat om te zingen en nog veel meer.

Door het delen van zijn verhaal in blogs en zijn lezingen hoopt hij mensen op weg te kunnen helpen om uit dat lijden te kunnen stappen. Het is zijn wens dat eenieder die dit meemaakt transformeert en vrijheid, plezier, vrede en compassie kan ervaren in het leven.  Maak kennis met Master David tijdens deze avond in ons centrum.

Hij zal deze avond de Tao Chang Healing Evening begeleiden.
Je bent van harte welkom!

INFO
Met:             Master Teacher David Lusch
Datum:        13 februari
Tijd:             19.30-22.00 uur
Locatie:       Tao Center Belgium  |  Italiëlei 48  |  B-2000 Antwerpen
Kosten:       € 10   Nieuw? Je bent onze gast. Van harte welkom.