Soul Mind Body Health & Wellness Workshop

25.07.2021 | 10:00 - 17:00 uur
Tao Center Antwerp — Italiëlei 48, B-2000 Antwerpen


Je leert tijdens deze dag workshop meer over de unieke verbinding tussen ziel, geest en lichaam en hoe eenheid kan worden gebracht voor optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Universele wetten, Oosterse wijsheid en Westerse kennis vormen de basis van de krachtige lessen. De informatie wordt op een toegankelijke manier gebracht door Hetty en Rechelle. Voorkennis of ervaring met spiritualiteit is niet nodig. Dit is een basiscursus waar ook herhalers veel baat bij hebben.
Soul, Mind, Body, Health and Wellness is een workshop vol informatie over Soul Healing, over de grondoorzaak van ziektes en uitdagingen, de kracht en vermogens van je ziel, en meer.
Deze Soul Mind Body Health and Wellness Workshop is de ideale voorbereiding op de Tao Hands Practitioner Training. Tao Hands zijn een revolutionaire methode voor healing en zelf healing.
Maximaal 15 personen kunnen deze workshop meemaken in ons Tao Caligraphy Healing Field op de Italiëlei 48 in Antwerpen. Via Zoom is het aantal deelnemers onbeperkt.

Event Info

Met: Hetty Tsang, Rechelle Tai Tin Tsoi, Guillaume Nyssen
Wanneer: zondag 25 juli van 10u15 tot 17u00
Locatie: Tao Center Antwerp, Italiëlei 48, 2000 Antwerpen / Webcast
Kosten: € 50

 

Info: Tao Center Antwerp
Info@TaoCenterBelgium.com
03-288 11 59