Shen Medicine met Dr. Peter Hudoba | 21-22 augustus 2021

20.08.2021 - 22.08.2021 | 19:00 - 22:00 uur


Heel je lichaam, balanceer je emoties en verminder je stress

SHEN GENEESKUNDE:
Zet boodschappen van ziekte om in gezondheid

Heel je lichaam, balanceer je emoties en verminder je stress

In de webinar op 21 & 22 augustus 2021

Gratis introductie avond op vrijdag 20 augustus

Ben jij benieuwd hoe je met unieke en vernieuwde technieken een boost kunt geven aan je gezondheid en je weerstand en hoe je stress kunt verminderen? Wil je weten hoe een voormalig neurochirurg ontdekte welke aspecten de reguliere wetenschap nog veel meer zou kunnen gebruiken voor het bevorderen van gezondheid en preventie? Welke rol je ziel speelt als het gaat om genezen? Zijn onderzoeksresultaten geven veel stof tot nadenken en dagen je uit om een nieuw perspectief op welzijn te ontwikkelen. Doe je mee?

De tweedaagse workshop Shen Medicine door Dr. en Master Peter Hudoba biedt een unieke mix van helende lessen en oefeningen van Shen Medicine voor lichaam en geest. Door middel van uitleg en oefeningen, zal Peter de deelnemers in een diepe ervaring brengen met de helende kracht van 10 belangrijke kernkwaliteiten. De zelfhelende technieken van Shen geneeskunde, wanneer toegepast als aanvulling op de moderne geneeskunde, zijn perfect relevant in onze turbulente pandemische tijden. De webinar is geschikt voor mensen van alle rangen en standen en iedereen is welkom.

Dr. & Master Peter Hudoba is een zeer gepassioneerd leraar met een brede achtergrond. Als voormalig neurochirurg leidt hij nu wetenschappelijk onderzoek in Integratieve Geneeskunde, in het bijzonder naar de effecten van Tao Kalligrafie beoefening op gezondheid en welzijn. Veel van zijn onderzoek publicaties, die gepresenteerd zijn op medische conferenties, zijn te vinden op www.ShaReasearchFoundation.org
https://www.shenmedicine.ca/

Daarnaast heeft Dr. Peter van jongs af aan het spirituele Tao onderricht bestudeerd en beoefend en heeft hij ook het onderricht van Dr. & Master Zhi Gang Sha bestudeerd en beoefend gedurende de afgelopen 21 jaar.

Mensen helpen met hun ziektes en uitdagingen ligt hem na aan het hart en hij weet als geen ander hoe hij  jou kan inspireren en bekrachtigen met zijn wijsheid en liefde. Iets wat je na deze workshop mee zult nemen als een grote meerwaarde in je dagelijks leven.

Shen Medicine Webinar

Data: 21 & 22 augustus 2021
Tijd: 14.00-22.00 uur CET

Deelnamekosten: €110,- / Early Bird €90 tot en met 14 augustus)

Introductie avond

Datum: 20 augustus
Tijd: 19.00 – 20.30 uur CET
Deelname: gratis

Event Info

Met: Dr. Peter Hudoba
Wanneer: van 14.00 – 22.00 uur (Zaterdag) en 14.00 – 22.00 uur (Zondag)
Locatie: WEBCAST (Zoom)
Kosten: € 110 (Vroegboekkorting € 90 tot 15 augustus)

Info: Customer Service Tao Center Antwerp
Info@TaoCenterBelgium.com
+32 32 88 11 59