Liefdevolle relaties: het begint met zelfliefde

06.06.2021 | 13:00 - 17:00 uur
Tao Center Antwerp — Italiëlei 48, B-2000 Antwerpen


Webinar (en voor 10 gelukkigen in ons center) op zondag 6 juni van 13u00 tot 17u00

Liefde begint met zelfliefde. Eerst en vooral  moet je van jezelf houden. Je eigen talenten en passies ontdekken en ontwikkelen, daarna volgt de liefde van en voor de ander automatisch.

Tijdens deze namiddagsessie verduidelijkt Hetty Tsang op een makkelijk bevatbare manier hoe je aan die verkenning begint. Hoe je het geluk en de rust kan vinden diep in je hart en welke belangrijke rol de ziel daarin speelt. Leer hoe je je niet moet laten leiden door de ideaal beelden en de dwang van o.a. de sociale media.

Deze workshop reikt niet enkel theoretische kennis aan, je krijgt ook tal van praktische oefeningen. Die kan je dagelijks toepassen om gelukkiger en gezonder te worden.

Snelle beslissers kunnen deze sessie fysiek bijwonen in ons center op de Italiëlei 48 in hartje Antwerpen. Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Anderen kunnen live volgen via Zoom en ontvangen een link om de opnames tot één week nadien te herbekijken.

Deze namiddag is de eerste van een lange reeks van kortere workshops waarin Hetty verschillende vormen van liefdevolle relaties zal behandelen.

Event Info

Met: Hetty Tsang
Wanneer: zondag 6 juni van 13u00 tot 17u00
Locatie: Tao Center Antwerp, Italiëlei 48, 2000 Antwerpen & via WEBCAST (Zoom)
Kosten: € 25

Laat a.u.b. weten dat je persoonlijk in het centrum aanwezig zal zijn. We mogen maximaal 10 studenten in het center ontvangen door de huidige maatregelen van de Belgische overheid. Wie eerst komt, eerst maalt.

De opnames van de sessies blijven één week beschikbaar voor wie zich registreerde.

Info: Tao Center Antwerp
Info@TaoCenterBelgium.com
03-288 11 59