INTRODUCTIE AVOND Weekend-workshop: Living your Full Potential

23.02.2018 | 20:00 - 22:00 uur


Je volledige potentieel beleven is gebaseerd op zelfliefde en passie. Er worden nieuwe manieren aangereikt gedurende het weekend die je helpen op je weg. Wat is jouw ware passie? Wat betekent zelfliefde? Hieronder lees je een korte feedback van iemand die eerder een Zelfliefde workshop heeft gevolgd.

“Tijdens een workshop over de grootste liefde heb ik de diepere betekenis van zelfliefde mogen leren kennen. Problemen die ik heb in mijn relatie, hebben voor mij een andere betekenis gekregen. Het lijkt alsof er veel zorgen zijn weggespoeld, ik heb er geen andere woorden voor. Het blijft nog steeds moeilijk voor me om dieper te leren kijken naar mezelf maar ik voel dat ik eindelijk op de juiste weg zit. Ik had dit niet willen missen. Het heeft mijn relaties zoveel goeds gebracht! Het heeft mijn zelfvertrouwen vergroot. Ik ben heel blij dat ik niet ver van het centrum woon en regelmatiger kan gaan deelnemen om mijn leven te kunnen beteren. Dankjulliewel! “

Je maakt kennis met nieuwe mogelijkheden die je hart verder doen openen: de sleutel naar een gelukkiger en succesvoller leven. Tijdens deze introductieavond krijg je een kleine indruk van wat het aankomende weekend voor je kan betekenen. Je bent van harte welkom.

INFO

Met:            Irene Pool, Master Teacher
Datum:       23 februari
Tijd:            20.00-22.00 uur
Locatie:      Tao Center Belgium  |  Italiëlei 48  |  B-2000 Antwerpen
Kosten:       Gratis
Aanmelding gewenst maar niet verplicht.  Meld je hier aan.