Global Open Your Spiritual Channels 4-Week Course, BELGIUM GROUP | 2020 May 4-29

20.05.2020 | 10:00 - 11:00 uur


Je kent het wel berichten die je soms toefluisteren. Ze kunnen je vertellen dat je naar rechts moet gaan in plaats van naar links. Of soms hoor je spontaan uit het niets dat je ergens heen moet gaan en er gebeurt dan iets verbazingwekkends! Dit soort intuïtie of boodschappen kunnen van onschatbare waarde zijn voor ons leven.

Stel je nu voor dat je dit elke dag zou kunnen doen. Stel je voor dat je direct kunt vragen om de begeleiding en boodschappen die je nodig hebt voor je leven. Stel je voor dat je in staat bent om het wonder van een wereld te zien die verder gaat dan wat jouw ogen kunnen zien. Je hoeft je niet meer voor te stellen; je kunt de reis vandaag beginnen!

In deze geïnspireerde en baanbrekende cursus kun je stap voor stap leren hoe je jouw spirituele kanalen kunt openen en verder ontwikkelen. Je krijgt een diepgaande training om je te helpen toegang te krijgen tot de boodschappen die je innerlijke stem jou wil vertellen, terwijl je ook het vermogen ontwikkelt om je te verbinden met je hogere zelf en de hele Zielewereld.

Deze zeer interactieve training is ontworpen met jouw eigen capaciteiten in het achterhoofd. In deze cursus leer je de hoogste spirituele wijsheid en kennis, maar ook eenvoudige, makkelijke en praktische oefeningen om je te helpen je spirituele kanalen te ontwikkelen.

Je zult leren en ervaren:
– Hoe je de vier belangrijkste spirituele kanalen kunt openen en ontwikkelen (Zieletaalkanaal, Direct Zielecommunicatiekanaal, Derde Oogkanaal en Direct Weten Kanaal)
– Hoe je de nauwkeurigheid en diepgang van de berichten die je ontvangt met je spirituele kanalen kunt verhogen
– Hoe je berichten kunt ontvangen van je engelen, heiligen en de Zielewereld om je leven te helpen leiden
– Hoe je jouw spirituele kanalen kunt gebruiken om relaties, financiën en je zielenreis te begeleiden en te ondersteunen

Door middel van dagelijkse inspirerende, versterkende en geleide groepslessen (maandag-vrijdag), is dit programma ontworpen om je te helpen in jouw reis om je spirituele kanalen te openen. Het openen van je spirituele kanalen heeft zoveel voordelen en kan leiden tot een bloei in elk aspect van je leven. Verbeter je leven en realiseer nieuwe mogelijkheden door toegang te krijgen tot jouw spirituele kanalen!

Event Info

Met: Irene Pool, Tao Chang Master Teacher
Wanneer: elke ochtend (maandag tot vrijdag) van 10.00 – 11.00 uur / Wereldwijde webcast op zaterdag
Locatie: Webcast
Kosten: €100,-

Info: Info@TaoCenterBelgium.com