Over ons

Posted on by

De geheimen en wijsheid die de Tao bevat, komen voort uit eeuwenoude Chinese wijsheid, filosofie, wetenschap, traditie, ethiek en beoefening. Deze wijsheid en kennis is essentieel om iedere vorm van illusie, lijden, beperking, gebrek, onwetendheid en gebondenheid achter ons te kunnen laten. Deze wijsheid en kennis is een van meest diepgaande, heilige en blijvende waarheden in de Chinese cultuur. Meer en meer mensen ontdekken de kracht van deze kennis.

Tao is de universele wetten en principes. Volg de Tao en jouw leven verrijkt zich. Ga je tegen de Tao in, dan krijg je te maken met uitdagingen in je leven. Deze diepgaande waarheid bestaat al duizenden jaren.

Tao is universele beoefening, de weg van al het leven. Wanneer je deze kennis en oefening dagelijks toepast, verbetert jouw gezondheid, je relaties komen in harmonie en verrijkt jouw leven zich.  Tao Center Belgium helpt je op weg.  Bezoek een van onze activiteiten om meer te leren en te ontdekken.

WIE ZIJN WIJ ?

Tao Center Belgium wordt vertegenwoordigd door een kernteam en  master teachers in opleiding, studenten en vrijwilligers. Ons kernteam bestaat uit:

IRENE – gecertificeerd als Master Teacher, Soul Practitioner en Guan Yin Lineage Holder door de Tao Academy en lid van de International Association of Tao.
Tevens werkt zij als Sound & Soul Healer en therapeute. Ze heeft ruim 23 jaar ervaring op het gebied van klankhealing, het geven van klankschaal concerten en ze begeleidt mensen die komen met gezondheidsproblemen en levensvragen.

Haar warme en doortastende aanpak helpt hen die op haar pad komen op een verrassende wijze. Haar kennis en ervaring maken dat zij een krachtige coach is.

Haar grote liefde voor de helende werking van frequenties en vibraties tijdens concerten wordt door velen buitengewoon ontvangen.

Ze heeft een sterke verbinding met de aarde en de hemel en mag op een hoog niveau diegenen helpen die haar om hulp vragen.